onsdag 26 januari 2011

Domen från coachen!

Domen kom och den var enkel.

Med de mål jag satt upp för Göteborgsvarvet löd inriktningen för vårens träning så här: "Lägg fokus på mängdträning och gå ner fem kilo i vikt. Snabbhetsträningen behövs inte förran på slutet". I stort.

Jag köper det och har från och med nu den inriktningen för vårens träning. Lite knökigt då jag fortfarande prioriterar karate som nr ett och löpningen som nr två i min träning. Med lite tankearbete borde de båda ändå gå att kombinera. Det är ju trots allt inte någon elitsatsning som jag gör utan en helt vanlig motionärsgrej.

Det ska bli kul att träna mot mer konkreta mål. Trots allt är det nog så jag fungerar. Hade jag inte anmält mig till Göteborgsvarvet hade jag inte satt upp några konkreta mål. Utan konkreta mål hade jag inte börjat fundera på hur jag ska göra. Utan de tankarna hade jag fortfarande inte haft någon inriktnign eller plan. Det är inte så dumt att sätt upp mål ändå.

Dagens träning: En och en halv timme karate.

3 kommentarer:

  1. ..och som en hjälp skall du bokföra den mängd träning du gör. Kan exempelvis göras på jogg.se som kan ge dig (MIG) möjlighet att följa upp din träning (läs spionera). Registrera dig idag och anslut dig till MSB FF gruppen.

    SvaraRadera
  2. Mängdträning låter bra! Då hänger du med mig ut så fort det är barmark :-) jag har lokala kartan och har kollat ut många fina vägar med så lite asfalt som möjligt!

    SvaraRadera
  3. Coachen: Done!

    10S: Jag är ute nu och ränner, häng med när du vill. Av din senaste träning att döma tror jag ändå att du ligger lite före i träning just nu. Du får stå ut med en släpvagn. En lite längre runda till helgen, typ milen, vore kul.

    SvaraRadera