söndag 23 januari 2011

Jaha, då är det dags för Göteborgsvarvet

Hur ska jag ta tag i det här då?

Jag utgår från dagsläget. Jag tränar 3-4 pass i veckan och då mestadels karate kompletterat med ett ströpass löpning eller simträning. Jag vet vilken tid jag vill ha på Göteborgsvarvet och hur fort jag springer idag. Jag vet också att jag är uthållig, men inte så snabb.

Hur ska jag lägga upp träningen? Vilken träning är rätt för mig?

Det enklaste vore att greppa ett program på marathon.se och följa det. Det har jag gjort förr. Jag vet också hur det slutar. Jag springer de pass som är roliga och ”råkar” få hinder för de tråkiga mer teknikbetonade passen. En stor anledning är att jag är osäker på vilken typ av träning som är rätt för mig och hur teknikövningarna ska genomföras. Då är det svårt att hitta den där extra motivationen.

Jag behöver alltså någon som kan hjälpa mig. Någon som jag litar på, som har erfarenhet och som vill ge råd. Var hittar jag någon sån person? Efter lite tankeverksamhet trillade polletten ner. Det borde inte vara så svårt. Håkan. Håkan på jobbet. Han har tagit tag i sin löpning och har hållit på några år. Jag ska fråga honom. Vill han coacha är halva loppet sprunget.

Dagens träning: 1,5 timme blandade karateövningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar