onsdag 2 februari 2011

Karatekväll

Ikväll hade jag ingen lust alls att träna någonting alls. Hur det än var så drog vi igång och efter ett tag kom vi in i fightövningarna. Nu börjar vi blockera och slå tillbaka när en attack kommer. Det går inte att träna sånt utan 100 procent fokus (Tänker jag på annat en stund så märker jag det rätt snart) och träningslusten kom tillbaka. Konstigt att bli pigg av att träna ”slagsmål”, men så är det!

Ett bra pass, som var både mentalt och fysiskt krävande. Det avslutades med några kataövningar. Nu blir det till att vila ett dygn och käka bra mat innan veckans långjoggpass.

4 kommentarer:

  1. På tal om långjoggpass

    Vad tror du om detta??
    http://hornstulljarna.wordpress.com/

    SvaraRadera
  2. Du som vägrade springa, gå på gym eller åka skidor för inte så länge sen, ska du nu ge dig ut på långfärd?

    Mjo, i grund och botten hänger jag med på sånt, Meeen... Det där är förmodligen mitt i segelsäsongen. En liten vår eller hösttripp istället?

    Varför inte Jättelångt redan i år? Klarar man 21 km klarar man det också. Det är bara att ta det lite lugnare. 11 juni är ett bra datum.

    Ähh, förresten. Jag säger så här: Jag springer Jättelångt i år och vill du så hänger du på!
    /M

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Hmmmm eller NEJ!

    Jag har en plan och skall hålla mig till den. Hornstull-Järna var inte tänkt i år. Möjligtvis nästa.
    Jag vill inte skynda på och stressa kroppen mer än planerat. Att ge mig till att springa 68km i år skulle förmodligen kosta för mycket, dessutom så är målet 2013 en av de saker som inspererar mig till att träna nu.

    SvaraRadera