måndag 23 augusti 2010

En sommar på båten och mina mål


Mjaha, exakt så här mycket blev bloggat under sommaren. Det som skulle bli några dagars semester på båten blev istället drygt sex veckor, med undantag för bunkring och reparationer. Jag fortsätter blogga från och med idag.

Mina mål då?

Joho, inte så pjåkigt med tanke på att träningen uteblev förutom några enstaka ströpass. Viktmålet klarades precis och exakt. Jag väger nu de 109,2 kilo som jag satt upp som mål (Just den vikten räknade jag ut med en liten hemlig formel för att kunna klara önskad tid på 7,5 km).

Tiden på 7,5 km då? Nja nästan godkänt. Jag sprang samma varv som i början av semestern. Jag missade den uppsatta tiden med dryga minuten. Då stannade jag i och försig och pratade med bekanta utefter spåret. Nu är jag inte sån att jag drar av tiden, det vore fusk! Jag får helt enkelt ta smällen att inte ha klarat det uppsatta målet.

Hur kunde jag klara att gå ned i vikt och förbättra formen utan att egentligen träna? Jo, egentligen enkelt. LCHF kost.

På en segelbåt är det inte helt enkelt att käka sån mat när maten ska passa alla ombord. Men har man en gång vant sig med den här typen av mat så sker det ändå ett visst urval av det som åker in i munnen.

Vad finns då i kylskåpet som ger resultat? Se bilden ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar