onsdag 15 september 2010

Så kan det gå - Nu tränar jag karate

En riktig klassiker! Det hela började med att barnen ville träna karate. Vad gör en modern far idag? Jo, i curlingsamhällets anda så letar vi rätt på en klubb som verkar bra, skaffar dräkter och sätter igång att skjutsa. Barnen har nu tränat ett drygt halvår och har tagit sina första bälten. Vad händer sen då?

Jo, barn är som barn är. I en kombination av andra intressen och höstförkylningar så minskar deras närvaro på träningarna. Inte så att de lagt av, utan bara helt enkelt inte hinner eller kan. Under tiden har jag lyckats delta vid någon träning. Mest för att barnen ville ha sällskap. I måndags kväll var jag och sonen iväg på karate träning tillsammans. KUL! Bra träning. Den här är ett perfekt komplement till löpträningen i vinter, istället för att bara gå till gymmet.

Vad blir resultatet? Jo, i kväll fann jag mig själv på karateträning UTAN BARN. De var sjuka. Det är inte utan att jag skrattar åt det hela. Jag undrar hur många föräldrar som gjort likadant? Barnen börjar och sen står man där själv.

I kväll besämde jag mig. Jag satsar på det här i en vinter. Kondition, styrka, smidighet och gemenskap. I kombination med löpträning blir det perfekt. Jag ansökte om medlemsskap och beställde en dräkt.

1 kommentar:

  1. Tummen upp! /Gammal fotbollsmorsa som blev fotbollstränare som till slut stod 6 dagar i veckan på fotbollsplan med eller utan egna barn ;)

    SvaraRadera