söndag 19 september 2010

Spenatsoppa med ägg


1/2 - 1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
1 msk smör
1 paket spenat (Inte stuvad!)
1 msk vatten
Ca 4 dl grädde, eller lite till
1 tärning hönsbuljong
1 klick smör, rejäl.
En udd sambal
Salt och peppar efter smak.
1 ägg.

Lök och vitlök svettas i smöret. Därefter tillsätts vatten och spenat

Spenaten tinas i kastrullen. Därefter går resten i och kokas på låg värme en stund. Ägget kokas för sig.

Enkelt, snabbt, gott, nyttigt och billigt!

2 kommentarer:

  1. Kör du stenhård LCHF?
    Har du kommit över omställningen?
    Har du kommit in i LCHF superman fytet, eller har du fuskat för mycket?

    När skall vi köra 2 mil? jag behöver en farthållare, ok med mörkerpass för mig, ej måndagar.

    SvaraRadera
  2. Vad sägs om att cykla till skutberget på söndag , vid 9-draget. "Springa" bägge milspåren å cykla hem? Jag håller mig strax bakom och du bestämmer tempo.

    SvaraRadera